Reviews

Angelique, juridisch administratief medewerker

Ik zat lichamelijk en geestelijk volledig vast, dus volledig. Mijn moeder was overleden, had mijn huwelijk na 16 verbroken en ik kreeg de diagnose eds. Ik wilde weer vat krijgen op mijn lichaam en geest en er moesten een hoop zaken op een rijtje gezet worden.

In het begin was het wennen, maar al snel merkte ik dat het echt was. Ik kreeg door de tijd heen antwoorden en ik zag steeds beter waar het fout ging in mijn hoofd. Dus teveel denken, teveel met anderen bezig zijn. Eigenlijk altijd de schuld bij mijzelf leggen. Ga zo maar door.

Dat heb ik momenteel geen last meer van, maar tijdens de behandelingen zorgde Els er echt voor dat mijn spieren en lichaam los kwam, ik was volledig ontspannen als ik bij haar weg ging. Ik kwam om de 6 weken ongeveer, dat was ook nodig want tegen die tijd zaten mijn spieren weer vast. Dit komt denk ik ook door de eds. Maar zou ik nu weer behandelingen bij haar kunnen krijgen dan weet ik dat zij de boel volledig los krijgt. Geestelijk heeft ze me heel veel doen inzien, zeker rond mijn vader en het overlijden van mijn moeder. En vooral wat er mij is misdaan, maar ook mijn moeder.

Ook ben ik een stukje zekerder geworden, maar doordat we stopten is dat niet verder ontwikkeld. Ik ben echt wel sterker geworden erdoor, maak ook meer keuzes naar mijzelf toe. Weet goed wat ik wil en wat goed voor mij is, ik handel er alleen nog niet altijd naar. Toch heb ik wel een paar grote stappen gemaakt die ik waarschijnlijk anders niet had gemaakt, zoals de verhuizing terug naar mijn geboorteplaats en het aan gaan van een nieuwe relatie. Ik heb echt nog wel een paar grote knelpunten en merk dat ik vaak nog wel emotioneel ben.

Ik zou dit zeker aan anderen aanbevelen. Eigenlijk aan een ieder die lichamelijk en geestelijk vast zit, maar liefst op een eerder moment dan ik begonnen ben.

Els is gewoon een topper en als ik kon, dan zou ik heel graag weer door haar behandeld willen worden. Maar dat is zoals het is. Maar dat zegt wel hoe blij ik met haar was.

Sander, docent forensische opsporing

Ik had al heel lang last van mijn onderrug en het was gewoon weer eens tijd om daar iets aan te laten doen, dacht ik. Quick-fix massage en er weer een tijdje tegenaan kunnen…

Els komt op mij over als, vriendelijk, rustig, betrouwbaar en benaderbaar.

De begeleiding en behandelingen waren heel interessant… Ik kwam met het idee dat er een fysieke blokkade zat in de rug die weer eens opspeelde, en dat ik een massage nodig had om alles weer los te maken. Gewoon pragmatisch, no-nonsens, massage-en-daarna-is-alles-weer-los. Tijdens de massage heeft ze me vragen gesteld, waarmee ik meer in contact kwam met mijn gevoel, waar een duidelijke blokkade aanwezig was die me weerhield van het maken van een beslissing die uiteindelijk heel goed voor me was. Ik heb het als heel prettig ervaren hoe ze dit tijdens de massage vroeg en ik het kan visualiseren. Op dat moment was dat heel intens, maar wel nodig om iets te bereiken.

Het heeft ervoor gezorgd dat ik een beslissing heb genomen om een ander carriĆØrepad te bewandelen. Het heeft me meer bewust gemaakt van mijn belemmerende gedachten. Sindsdien heb ik praktisch geen rugklachten meer gehad. Ik weet niet of het verband zo direct is, maar opvallend is het wel.

Ik zou dit zeker aan anderen aanbevelen! Wie heeft er geen baat bij om meer in contact te komen met zichzelf? Uit de sleur van de dag te raken en te voelen waar jij behoefte aan hebt. Ik kan het iedereen aanbevelen al denk ik dat niemand zich laat overtuigen. Ik denk dat je in het leven obstakels moet tegenkomen om te ervaren dat er iets moet veranderen. En dat ‘iets’ zit vaak in jezelf.

Marc Bosgoed, Manager Managed Services en CustomerCare @Intercept

Ik had al langere tijd last van mijn schouders en nek. Dit komt deels door een zittend beroep en wellicht verkeerde houdingen šŸ™‚ Toen de problemen echt hinder gaven in mijn dagelijkse zaken ben ik op zoek gegaan naar een oplossing.

Ik kende Els en haar behandelingen nog uit het verleden. Ik weet dat ze destijds mij ook goed heeft kunnen helpen. Ik zag dat ze weer opnieuw haar Ā praktijk was begonnen en vond het fijn om naar een vertrouwd iemand te gaan.

De begeleiding en behandelingen waren in het begin verrassend. Al snel zijn we samen op onderzoek uit gegaan waar de klachten door veroorzaakt werden. Dus niet alleen symptoom bestrijding maar ook echt het probleem aanpakken. Door je innerlijke uitdagingen aan te pakken merk je dat je lichamelijke klachten ook minder worden.

Naast meer lichamelijke bewegingsvrijheid ook veel inzicht in wat ik doe. Waarom ik het doe en wat dit voor effecten op mij en mijn lichaam heeft. Met dit inzicht ben ik in staat betere beslissingen te maken en lichamelijke stress te voorkomen/minimaliseren.

Ja ik kan het iedereen aanbevelen! Door de combinatie van en massage en het aanpakken van de bron bereik je veel meer op korte en zeker langere termijn. Het geeft je inzicht over jezelf en waarom je dingen doet zoals je ze doet. Als je dit weet kun je voor jezelf beslissen wat je er mee doet. Door de ontspanning tijdens de massage geef je jezelf in mijn ogen meer rust om na te denken en te voelen wat je lichaam je wil vertellen.

Het is absoluut geen zweverige behandeling. Doordat Els de juiste vragen weet te stellen zoek je zelf naar je eigen antwoorden. Dit is een inspirerende manier van behandelen.