Diensten

Zitten jouw nek of schouders wel eens vast?

Sportmassage

Een sportmassage is gericht op het activeren en stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Door de stevige handgrepen worden de spieren ‘uitgewrongen’, waardoor de afvalstoffen uit de spieren gekneed worden. De spieren kunnen zich opnieuw vullen, waardoor sneller herstel en pijnverlichting ontstaat.

Heb jij een normaal belastbaar lichaam? Dan is deze massage ideaal voor jou. Heb je fybromyalgie, dan kun je deze massagevorm beter niet kiezen. Neem contact met mij op voor een advies op maat!


Maak een afspraak


Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is gericht op de ontspanning van de spieren en daarmee het zenuwstelsel, waardoor je letterlijk de ruimte voelt om je weer volledig te kunnen en mogen ontspannen. Daarnaast is het een hele heilzame manier om weer terug te komen in je gevoel.

Heb jij afgelopen tijd teveel op je bordje gehad en wil je echt even terugschakelen? Dan is dit een ideale massage voor jou. Het helpt je om even los te komen van de waan van de dag. Even tijd voor jou, even tijd om echt te ontspannen.


Maak een afspraak

Triggerpoint therapie

Triggerpoints zijn kleine spierknoopjes, die op een andere plek in het lijf klachten opleveren. Ze geven de pijn door via de fascia (= het bindweefsel) naar een andere locatie. Deze behandeling wordt meestal uitgevoerd in combinatie met een stevige massage, waarbij we de spieren stevig kneden en de triggerpoints detecteren en deactiveren.

Heb jij veel chronische stressklachten? En heb jij al een lange weg afgelegd bij diverse behandelaars met deze klachten? Dan is deze behandeling ideaal voor jou! Je wordt je bewust van het ontstaan van de klacht. Daarnaast krijg je inzicht in je lichaamshouding een leer ik je de triggerpoints zelf behandelen. Op deze manier zullen jouw klachten verminderen of zelfs over gaan.

Wil jij weten of deze behandeling jou zou kunnen helpen? Neem dan contact met mij op voor persoonlijk advies.


Maak een afspraak


Lichaamsgerichte Coaching


Maak een afspraak