Blog

Per 1 juni gevestigd aan de Binnensingel 6, te Deventer
Ik heb leuk nieuws om met jullie te delen! Er staan enkele veranderingen op het programma om de massagepraktijk naar een nieuw niveau te gaan tillen. Ik wil jullie als trouwe en gewaardeerde klanten graag als eerste informeren over deze ontwikkelingen.
 

Verhuizing naar een nieuwe locatie
Per 1 juni zullen we  verhuizen naar een prachtige nieuwe locatie die nog beter past bij de visie van SomeBody Els en jullie welzijn. De praktijk zal voortaan gevestigd zijn op Binnensingel 6, 7411PM in Deventer.

 

Vitaliteitspraktijk
Bij deze gelegenheid willen we ook met trots aankondigen dat we onze massagepraktijk transformeren tot Vitaliteitspraktijk. Dit nieuwe fundament weerspiegelt de bredere focus op het bevorderen van een algeheel gevoel van welzijn en vitaliteit in jullie leven. Naast de  hoogwaardige massages zal ik ook aanvullende diensten en activiteiten aanbieden om jullie te ondersteunen bij het bereiken van optimale gezondheid en balans.
 

Stoppen met zorgverzekeraars
Een andere belangrijke verandering die ik willen delen, is dat ik heb besloten om niet langer met zorgverzekeraars samen te werken. Deze beslissing stelt mij in staat om volledig onafhankelijk te opereren en me te richten op het leveren van de best mogelijke zorg en diensten aan jullie, mijn trouwe klanten. Hoewel deze verandering enige aanpassing kan vereisen, ben ik ervan overtuigd dat het me in staat stelt om meer flexibiliteit en maatwerk te bieden in jullie behandelingen.
 

Parkeren
Ik begrijp dat parkeren een belangrijke overweging kan zijn bij een bezoek aan de praktijk. Daarom willen ik jullie alvast laten weten dat jullie kunnen parkeren in de nabijgelegen parkeergarage Stadspoort, voor de oude Sinegl patheek dmv een betaal automaat of aan de van Twickelostraat ook met betaal automaat. Bovengenoemde plekken bieden voldoende parkeermogelijkheden, zodat jullie gemakkelijk naar de praktijk kunnen komen met de auto. 
 

Wat kun je verwachten?
Op de nieuwe locatie zullen we een frisse, moderne en professionele omgeving creëren waarin jullie je direct op je gemak zullen voelen. Ik zal diverse massages blijven aanbieden, maar ook aanvullende diensten introduceren, zoals vitaliteitsadvies, ontspanningstechnieken en workshops gericht op een gezonde levensstijl.
 

Ik als jullie vertrouwde vitaliteitsbehandelaar blijft dezelfde persoonlijke aandacht en zorg bieden die jullie gewend zijn. Ik streef ernaar om een nog betere en veelzijdigere ervaring te bieden, waarbij ik ondersteuning bied op jullie weg naar een gezonder en vitaler leven.
 
Noteer de datum, 1 juni is namelijk morgen al.
 
Vanaf morgen heet ik jullie van harte welkom op mijn nieuwe, SomeBody Els praktijk voor vitaliteit op Binnensingel 6 in Deventer.
 
Ik wil jullie bedanken voor jullie voortdurende steun en zie je graag binnenkort op de nieuwe locatie!

Take care, bij SomeBody Els

Niet gecategoriseerd

Help, het pand word gesloopt

Op zoek naar een nieuwe ruimte Gisteren 12:34uur je kent het wel, lekker even tussen de middag broodje eten, mail...
Meer informatie
Triggerpoints

Hardlopers en wandelkuiten opgelet, verlichting nabij!

Foamrollen, wat?!Foamrollen is een techniek die is voorgekomen vanuit de triggerpoint therapie. Hierbij gaan we ervanuit dat er lokaal kleine...
Meer informatie
Goed nieuws!
Somebody Els

Goed nieuws!

Vanaf 1 maart 2022 ben ik aangesloten bij de beroepsbelangen vereniging voor complementair therapeuten. Dit zorgt ervoor dat er vanaf...
Meer informatie
December
Somebody Els

December

Ik ben blij dat ik jullie mag mededelen dat de praktijk vanaf 20 januari weer aangesloten is bij een beroepsbelangenvereniging...
Meer informatie